Kom je ook naar de FINAL SALE op 15 juli?

Door Frieda Dorresteijn op 24 juni 2017.

Op 15 juli is het laatste open huis voor de zomersluiting. Zowel in de winkel als ons woonhuis tref je de mooiste aanbiedingen aan. De kortingen variëren van 50-80% en ook is er een leuk aanbod met kleine ronde prijzen.
De workshopruimte gaan we tijdens de zomersluiting verder aankleden als woonwinkel. Er staat al een voorproefje van de nieuwe collecties klaar……! Ook van harte welkom om hier gezellig een kop koffie of thee te drinken en inspiratie op te doen.

Openingstijden: Zaterdagmorgen 15 juli van 10.00 tot 14.00 uur.
Parkeren op het terrein tegenover de winkel of op het parkeerterrein naast de workshopruimte.
Pinbetaling mogelijk.

Wat is er in de sale verkrijgbaar? Drie eetkamerstoelen antraciet en bijbehorende eetkamerbank, zandkleurige linnen oorfauteuil,  salontafels, houten bankjes kort en lang, oude manden uit India, houten Nepalese kruikjes, schalen van hout en steen in div. soorten en maten, windlichten, lampenkappen, verlichting (ondermeer twee keer de Lozz lamp middengrijs van Tierlantijn Lighting), theelichtjes, servies (Bastion Collections), enkele plaids, kussens, dienbladen, kruikjes, flessen en vazen o.a. van Mrs. Bloom en PTDM, kruikpotten van PTMD in lichtgrijs, antraciet en groen/bruine tint, diverse grote rieten manden, kandelaars, mooie bloempotten etc. etc. etc!

Een tipje van de sluier wat betreft de nieuwe collectie: een ruime keuze in ovale en ronde olijfbakken in diverse maten, houten kandelaars van S tot XXL, diverse rieten manden uit India in kleine en grote maten, kasten, tafels, stoelen, plaids en theedoeken (Hoffz), kamelenbellen, verlichting, betonnen bakjes, ornamenten en lampen, kelimkussens en nog veel meer!

Vanaf eind augustus is de nieuwe woonwinkel een feit. Je maakt dan kennis met ons mooie aanbod in landelijke meubelen en verlichting. Middels de website, nieuwsbrief en Instagram hou ik je op de hoogte.