Feestelijk Najaars Open Huis & Acties!

Door Frieda Dorresteijn op 1 september 2018.

Uitnodiging
Op 28 & 29 september organiseren we een groot Najaars Open Huis. Wat kan je verwachten? Je treft zowel in ons woonhuis maar ook in de stijlkamers een nieuwe collectie meubelen, verlichtingen en woondecoratie aan in warme najaarskleuren. We verkopen de collecties van Hoffz en Aura Peeperkorn maar ook andere woonlabels die passen in de landelijke stijl.
Dit najaar hebben we gekozen voor een grijsgroene kleur als accentkleur in kussens, plaids en lampenkappen. Dat je deze kleur kunt combineren met grijs- en bruintinten maakt dat de kleur voor bijna iedereen toepasbaar is. En wat is mooier dan zo’n natuurlijke grijsgroene kleur (zie kussens in de webshop) te combineren met warmbruin herfstblad, botteltakken en ander najaarsgroen? Volop inspiratie voor alle ruimtes in huis.

Actie
We hebben twee mooie aanbiedingen waar je van kunt profiteren tijdens de open huis dagen. Een donkere houten poer van Aura Peeperkorn te gebruiken voor een waxinelichtje of toef. Deze is afgeprijsd van EUR 57,50 voor EUR 37,50. Hiernaast hebben we een houten wijnplankje dat heel divers te decoreren is dat normaal EUR 19,95 kost en tijdens de open huis dagen EUR 12,50.

Verwennerij

Voor al onze gasten serveren wij een vers gezette kop koffie of thee met iets lekkers van onze banketbakker.

Reserveer je alvast tijd in je agenda?

Op vrijdag 28 september zijn we open van 9.30 uur tot 12.30 uur en op zaterdag 29 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Graag tot ziens!

Adres: Boerenbuurt 9, Leersum
Pinbetaling mogelijk
Parkeerterrein aan de overzijde van ons woonhuis