Herfsteditie Wonen Landelijke Stijl

Door Frieda Dorresteijn op 1 september 2018.

Het herfstnummer van Wonen Landelijke Stijl is inmiddels bij iedereen op de mat gevallen. In deze editie een bijdrage van mij voor wat betreft het toepassen van groen in huis. Want landelijk en sober is mooi maar zonder kransen, takken en toeven zou het wel heel kleur- en ‘levenloos’ zijn. Ik merk dat ik bijna altijd wel een asparagustak of botteltak bij m’n windlichten leg om het net even af te maken.
De manden gebruikt voor de botteltakken in de reportage maar ook andere kruikjes, lampen etc. zijn online of in de winkel verkrijgbaar. Heb je vragen over het groen of de items die gebruikt zijn neem dan gerust contact met me op via mail of telefoon.

PS: Inmiddels is mijn bijdrage voor de Kerst Stylingsspecial van Wonen Landelijke stijl gefotografeerd. De Kerst Stylingspecial ontvang je bij het volgende nummer van Wonen Landelijke Stijl.