Open Huis 28 & 29 april

Door Frieda Dorresteijn op 22 april 2017.

Kom je aanstaande vrijdag of zaterdag ook naar de Open Huys dagen? Dit keer naast de gebruikelijke openingstijden ook een open huis avond op vrijdag de 28e april.
Enkele mooie nieuwe items in de winkel zie je onderstaand. Er is echter veel meer; zoals het Nordic Sand servies van Broste Copenhagen, betonnen ornamenten, windlichten, diverse soorten ijzeren kandelaren, oude kruiken, bankjes en krukjes.

Tijdens Open Huys dagen ben je in de gelegenheid om binnen te kijken in ons huis en ook in de workshopruimte onder het genot van koffie en thee. Ook is de winkel, aan de overzijde van ons huis, deze dagen open waardoor je shoppen en inspiratie opdoen kunt combineren.

Zoals je de afgelopen maanden hebt kunnen merken groei ik in de huidige winkel uit m’n jasje. Op dit moment maken we plannen om het concept verder uit te breiden naar een complete woonwinkel waarin we de banken, stoelen, tafels en overige meubelen die we verkopen ook mooi kunnen neerzetten compleet met het aanbod aan kleinmeubelen en accessoires. Hierover binnenkort meer.

De Open Huys dagen zijn deze maand op:

  • Vrijdagmorgen 28 april van 9.30 – 12.30 uur
  • Vrijdagavond 28 april van 19.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdagmorgen 29 april van 10.00 tot 13.00 uur

PS: Ook de webshop is weer aangevuld!