Open Huis dagen 26 & 27 oktober 2018

Door Frieda Dorresteijn op 29 september 2018.

Op 26 & 27 oktober organiseren we de Open Huis Dagen. Wat kan je verwachten? Je treft zowel in ons woonhuis maar ook in de stijlkamers een collectie meubelen, verlichtingen en woondecoratie aan in warme najaarskleuren. We verkopen de collecties van Hoffz en Aura Peeperkorn maar ook andere woonlabels die passen in de landelijke stijl.
Dit najaar hebben we gekozen voor een grijsgroene kleur als accentkleur in kussens, plaids en lampenkappen. Dat je deze kleur kunt combineren met grijs- en bruintinten maakt dat de kleur voor bijna iedereen toepasbaar is. En wat is mooier dan zo’n natuurlijke grijsgroene kleur (zie kussens in de webshop) te combineren met warmbruin herfstblad, botteltakken en ander najaarsgroen? Volop inspiratie voor alle ruimtes in huis.

Actie

Tijdens de open huis dagen ontvang je 10% korting op alle hang- en vloerlampen. We hebben de nieuwe verlichtingscollectie van Hoffz binnen. Deze hanglampen shop je nu ook met 10% korting.
Verder een nieuw model choppingboard die normaal EUR 17,50 kost en nu slechts EUR 8,50. Leuk voor jezelf maar ook zeker als cadeautje!

Verwennerij

Voor al onze gasten serveren wij een vers gezette kop koffie of thee met iets lekkers van onze banketbakker.

Reserveer je alvast tijd in je agenda?

Op vrijdag 26 oktober zijn we open van 9.30 uur tot 12.30 uur en op zaterdag 27 otkober van 10.00 tot 16.00 uur.

Graag tot ziens!

Adres: Boerenbuurt 9, Leersum
Pinbetaling mogelijk
Parkeerterrein aan de overzijde van ons woonhuis