Open Huis dagen 26 & 27 oktober 2018

Door Frieda Dorresteijn op 29 september 2018.

Op 26 & 27 oktober organiseren we de Open Huis Dagen. Wat kan je verwachten? Je treft zowel in ons woonhuis maar ook in de stijlkamers een collectie meubelen, verlichtingen en woondecoratie aan in warme najaarskleuren. We verkopen de collecties van Hoffz en Aura Peeperkorn maar ook andere woonlabels die passen in de landelijke stijl.
Dit najaar hebben we gekozen voor een grijsgroene kleur als accentkleur in kussens, plaids en lampenkappen. Dat je deze kleur kunt combineren met grijs- en bruintinten maakt dat de kleur voor bijna iedereen toepasbaar is. En wat is mooier dan zo’n natuurlijke grijsgroene kleur (zie kussens in de webshop) te combineren met warmbruin herfstblad, botteltakken en ander najaarsgroen? Volop inspiratie voor alle ruimtes in huis.

Actie
Ook tijdens dit Open Huis hebben we een mooie aanbieding die vanaf half oktober online komt te staan. De actuele aanbieding is de houten poer van Aura Peeperkorn die afgeprijsd is van EUR 57,50 voor EUR 37,50 en een wijnplankje afgeprijsd van EUR 22,50 voor EUR 12,50.

Verwennerij
Voor al onze gasten serveren wij een vers gezette kop koffie of thee met iets lekkers van onze banketbakker.

Reserveer je alvast tijd in je agenda?

Op vrijdag 26 oktober zijn we open van 9.30 uur tot 12.30 uur en op zaterdag 27 otkober van 10.00 tot 16.00 uur.

Graag tot ziens!

Adres: Boerenbuurt 9, Leersum
Pinbetaling mogelijk
Parkeerterrein aan de overzijde van ons woonhuis