Open Huis dagen April -Mei

Door Frieda Dorresteijn op 31 maart 2018.

Het eerstvolgende Open Huis is in verband met Koningsdag, op donderdag 26 april en zaterdag 28 april. Omdat de vrijdag vervalt hebben we een extra open huis op vrijdag 4 & zaterdag 5 mei.
Tijdens de open huis dagen presenteren we de nieuwste showmodellen van onder andere Hoffz in mooie zomerse tinten. Ook hebben we een nieuw en groot aanbod in oude houten tafeltjes, sidetables, salontafels en werk/ schrijftafels. Allemaal originele oude items van prachtig donker doorleefd hout. Het aanbod eetkamerstoelen is flink uitgebreid, we laten u graag de nieuwe modellen zien. Deze zijn in diverse stoffen en kleuren te bestellen.
De collectie woondecoratie is uniek en heel breed; van leemmanden toch prachtige lampen en van kaarshouders tot prachtige windlichten en hangkandelaars.

Tijdens deze Open Huis dagen vieren we ook het 10-jarig bestaan van Zusss met leuke acties en een gratis goodie-bag bij een minimale besteding van EUR 50,- aan Zusss producten.

Uiteraard serveren we u een lekkere kop koffie of thee èn bent u in de gelegenheid om sfeer te proeven in ons woonhuis waarvan de woonkamer recent een make-over heeft gekregen!

Openingstijden:
Donderdag 26 april van 9.30 tot 13.00 uur
Zaterdag 28 april van 10.00 tot 16.00 uur
Vrijdag 4 mei van 9.30 tot 13.00 uur
Zaterdag 5 mei van 10.00 tot 13.00 uur

Adres: Boerenbuurt 9 Leersum
Parkeergelegenheid op het terrein tegenover ons woonhuis.
Pinbetaling mogelijk.