Over Frieda

Van harte welkom op mijn website. Ik ben in 2009 als interieurstyliste van start gegaan. Binnenhuisarchitectuur is vanuit mijn visie meer dan een combinatie van een aantal mooie items en goede kleuren. Het is de vertaling van jouw woonwensen in een mooi samenhangend geheel waar het prettig thuiskomen en toeven is.
Naast interieuradviezen geef ik elk seizoen workshops in de woonkeuken van onze boerderij. De items die je kunt maken sluiten volledig aan bij de sfeerbeelden op mijn website en zijn blijvende eyecatchers voor je interieur.
Hiernaast ben ik enkele jaren geleden gestart met Open Huys dagen. Tijdens deze Open Huys dagen, welke maandelijks plaats vinden, is een ieder van harte welkom om de sfeerwinkel aan de overzijde van ons huis te bezoeken en tevens inspiratie op te doen in ons woonhuis. Onder het genot van koffie en thee kan je de collectie met woondecoratie en meubelen bewonderen. In de winkel tref je mooie woonlabels aan zoals Aura Peeperkorn, Il Cupido, PTMD, Mrs. Bloom, Pomax en Tierlantijn Lighting. Doordat je in onze woning een groot deel van de collectie in een huiselijke sfeer terug ziet kan je je goed voorstellen hoe de items in jouw woning tot hun recht komen. Inspiratie en shoppingplezier in een gezellige sfeer verzekerd!

Interieuradvies

Bij een interieuradvies kan je zowel aan het adviseren en meedenken vanaf het moment van de aanvang tot en met de realisatie van een verbouwing denken als ook aan een kleur- en inrichtingsadvies voor specifieke ruimtes als de woonkamer of keuken.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn? Stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected] en je ontvangt een overzicht van de mogelijkheden. Interieuradvies is maatwerk, we kunnen in overleg bekijken welke variant of variatie op de adviesvormen het beste aansluit bij je wensen.

Verkoopstyling

Komt je woning te koop te staan of staat je woning al geruime tijd te koop? Bij een verkoopstyling adviseer ik je over het veranderen van zaken die de verkoop van je woning ten goede komen. Dit kan gelegen zijn in eenvoudig te realiseren zaken als het weglaten van meubelen en het toevoegen van enkele goede en grote sfeeritems of het wijzigen van kleuren en of meubelen om een lichter geheel of meer eenheid te bekomen. Bespreek je wensen vrijblijvend met mij of vraag via mail een maatwerk offerte op.