Over Frieda Dorresteijn Interieurs

Van harte welkom op onze website. Frieda Dorresteijn is in 2009 als interieurstyliste van start gegaan. In 2015 heeft zij onder eigen naam een landelijke woonwinkel geopend waar ondermeer de meubelen van Hoffz en Aura Peeperkorn Interieur worden verkocht.
Binnenhuisarchitectuur is vanuit haar visie meer dan een combinatie van een aantal mooie items en goede kleuren. Het is de vertaling van jouw woonwensen in een mooi samenhangend geheel waar het prettig thuiskomen en toeven is.

In de woonwinkel kan je volop inspiratie opdoen voor wonen in landelijke stijl. Banken, fauteuils, tafels maar ook een grote collectie verlichting en woondecoratie in landelijke stijl met bijna iedere week nieuwe items.

Hiernaast ben je op zaterdag welkom op het Open Huis. Naast de woonwinkel kan je op zaterdag ook inspiratie opdoen in de woonboerderij die volledig in landelijke stijl is ingericht. Doordat je in de woning een groot deel van de collectie in een huiselijke sfeer terug ziet kan je je goed voorstellen hoe de items in jouw woning tot hun recht komen. Inspiratie en shoppingplezier in een gezellige sfeer verzekerd!

Interieuradvies

Bij een interieuradvies kan je zowel aan het adviseren en meedenken vanaf het moment van de aanvang tot en met de realisatie van een verbouwing denken als ook aan een kleur- en inrichtingsadvies voor specifieke ruimtes als de woonkamer of keuken.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn? Stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected] en je ontvangt een overzicht van de mogelijkheden. Interieuradvies is maatwerk, we kunnen in overleg bekijken welke variant of variatie op de adviesvormen het beste aansluit bij je wensen.

Verkoopstyling

Komt je woning te koop te staan of staat je woning al geruime tijd te koop? Bij een verkoopstyling adviseer ik je over het veranderen van zaken die de verkoop van je woning ten goede komen. Dit kan gelegen zijn in eenvoudig te realiseren zaken als het weglaten van meubelen en het toevoegen van enkele goede en grote sfeeritems of het wijzigen van kleuren en of meubelen om een lichter geheel of meer eenheid te bekomen. Bespreek je wensen vrijblijvend met mij of vraag via mail een maatwerk offerte op.