FINAL SUPERSALE

Frieda Dorresteijn

15
jul

FINAL SUPERSALE


Op 15 juli is het laatste open huis voor de zomersluiting. Zowel in de winkel als ons woonhuis tref je de mooiste aanbiedingen aan. De kortingen variƫren van 50-80% en ook is er een leuk aanbod met kleine ronde prijzen.
De workshopruimte gaan we tijdens de zomersluiting verder aankleden als woonwinkel. Er staat al een voorproefje van de nieuwe collecties klaar……! Ook van harte welkom om hier gezellig een kop koffie of thee te drinken.

Openingstijden: Zaterdagmorgen 15 juli van 10.00 tot 13.00 uur.
Parkeren op het terrein tegenover de winkel of op het parkeerterrein naast de workshopruimte.
Pinbetaling mogelijk.

Wat is er in de sale verkrijgbaar? Drie eetkamerstoelen antraciet en bijbehorende eetkamerbank, salontafels, houten bankjes kort en lang, oude manden uit India, houten Nepalese kruikjes, schalen van hout en steen in div. soorten en maten, windlichten, lampenkappen, verlichting (ondermeer twee keer de Lozz lamp middengrijs van Tierlantijn Lighting), theelichtjes, servies (Bastion Collections), enkele plaids, kussens, dienbladen, kruikjes, flessen en vazen o.a. van Mrs. Bloom en PTDM, kruikpotten van PTMD in lichtgrijs, antraciet en groen/bruine tint, driezitsbank middengrijs, diverse grote rieten manden, kandelaars, mooie bloempotten etc. etc. etc!