Open Huis Dagen

Frieda Dorresteijn

28
apr

Open Huis Dagen


In verband met Koningsdag is het Open Huis eind april op donderdag 26 april & zaterdag 28 april. Tevens is er een extra open huis op vrijdag & zaterdag 4 en 5 mei.

Tijdens deze open huis dagen bent u in de gelegenheid om zowel de winkels als ons woonhuis te bezoeken. We zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. Ook vieren we tijdens deze open huis dagen het 10-jarig bestaan van Zusss met leuke acties en kortingen!

Algemeen:
Tijdens de open huis dagen presenteren we de nieuwste showmodellen van onder andere Hoffz in mooie zomerse tinten. Ook hebben we een nieuw en groot aanbod in oude houten tafeltjes, sidetables, salontafels en werk/ schrijftafels. Allemaal originele oude items van prachtig donker doorleefd hout. Het aanbod eetkamerstoelen is flink uitgebreid, we laten u graag de nieuwe modellen zien. Deze zijn in diverse stoffen en kleuren te bestellen.
De collectie woondecoratie is uniek en heel breed; van leemmanden toch prachtige lampen en van kaarshouders tot prachtige windlichten en hangkandelaars.

Tijdens deze Open Huis dagen vieren we ook het 10-jarig bestaan van Zusss met leuke acties en een gratis goodie-bag bij een minimale besteding van EUR 50,- aan Zusss producten.

Uiteraard serveren we u een lekkere kop koffie of thee èn bent u in de gelegenheid om sfeer te proeven in ons woonhuis waarvan de woonkamer recent een make-over heeft gekregen!

Openingstijden:
Donderdag 26 april 9.30 tot 13.00 uur
Zaterdag 28 april van 10.00 tot 13.00 uur

Vrijdag 4 mei van 9.30 tot 13.00 uur
Zaterdag 5 mei van 10.00 tot 13.00 uur

Adres: Boerenbuurt 9 Leersum
Parkeergelegenheid op het terrein tegenover ons woonhuis.
Pinbetaling mogelijk.

Graag tot ziens!