Hèt Landelijk Wonen Event (Aanmelden niet meer mogelijk, wel opgave voor reservelijst)

Frieda Dorresteijn

Workshop Hèt Landelijk Wonen Event (Aanmelden niet meer mogelijk, wel opgave voor reservelijst)

10 november 2017 | 10:00 uur | Prijs: € 69,50 | Plaats: Leersum

10 NOVEMBER 2017 – HET LANDELIJK WONEN EVENT

Helaas kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen meer verwerken! Wil je bij een volgend event als eerste op de hoogte zijn? Volg mij op Instagram of stuur een mail naar [email protected] Je kunt je via mail opgeven voor de reservelijst. Vallen er deelnemers uit dan hoor jij dit als eerste! 

Ben jij fan van de landelijke woonstijl? Wil jij de dames achter sfeervolle Instagram accounts live ontmoeten? Dan is dit je kans! Wij hebben een feestelijk dagprogramma samengesteld voor liefhebbers van de landelijke woonstijl, waarbij je uitgebreid kennis kunt maken met elkaar en tips uit kunt wisselen. En dat op een sfeervolle locatie waar je volop inspiratie op kunt doen! Deel deze uitnodiging met Instagrammers die jíj graag wilt ontmoeten.

Het programma:

 

–          10.00 uur              : ontvangst met mini high tea , inspiratie op doen in ons woonhuis, de sfeerkamers en de winkel

–          10.30 uur            : ‘Welkom’ door Frieda Dorresteijn

–          10. 45 uur           : workshop waarbij je kunt kiezen uit een wandconsole, twee verschillende kalkdoek-items en het betonlook-schilderij met medaillon.

–          12.30 uur            : lunch met culinaire verrassingen én ‘Help, wat moet ik met dit hoekje?’

–          13.30 uur            : woonquiz: welke sfeerfoto’s horen bij welk Instagram account? Maar ook andere vragen op het gebied van wonen. De winnaar ontvangt een cadeaubon.

–          14.30 uur            : afsluiting en borrel

 

Toelichting op het programma;

  • De workshopitems zie je op de bijgevoegde foto’s. Wil je bij aanmelding in het tekstveld je keuze opgeven?
  • De wandconsole is 38 cm breed en 53 cm hoog. De vierkante kaarsenhouder is inbegrepen in de workshop. Je werkt met de betonlook-techniek.
  • Het grote kalkverfdoek met het ornament is 70 cm hoog en 60 cm breed. Je mag het doek iets groter of kleiner maken als dit beter in je interieur past.
  • Het set van twee kalkverfdoeken (Kalkdoek-duo) is circa 50 x 50 cm per doek. Naast de dames is het ook mogelijk om op dit doek ornamenten te maken. De mogelijkheden worden tijdens de workshop uitgelegd.
  • Het schilderij met het medaillon in betonlook is 37,5 cm breed en 61 cm hoog. We werken eveneens met de betonlook techniek die je vervolgens thuis op andere items kunt toepassen.
  • Tijdens de lunch maken we tijd vrij voor de vraag: ‘Help, wat moet ik dit met hoekje?!’ Herken jij dit? Een hoekje in huis dat maar niet gezellig wil worden? Maak een foto, neem dit mee en adviseer elkaar! Frieda en haar team denken mee!
  • De quiz: Herken je accounts van andere Instagrammers die landelijke woon accounts volgen dan is dat een kleine voorsprong. Maar ook als je de accounts niet kent maak je kans op de prijs!

 

Voor elke deelnemer staat een goodiebag klaar.

De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 69,50 en kunnen per pin of contant worden voldaan na afloop van de dag.

Voor de eerste 10 aanmeldingen ligt een sfeervol presentje klaar!

 

Inschrijven