Vergrijsde landelijke krans XXL

Frieda Dorresteijn

Workshop Vergrijsde landelijke krans XXL

4 oktober 2016 | 19:30 uur | Prijs: € 47,50 | Plaats: Leersum

Op dinsdagavond 4 oktober en donderdagavond 6 oktober organiseren we een tweetal feestelijke workshops ter inhuldiging van de nieuwe workshopruimte. We maken een mooie vergrijsde krans met een doorsnede van maar liefst 70cm! Het materiaal van deze krans droogt mooi in zodat je maanden, zoal niet jaren, plezier van de krans zult hebben.
Ik heb het voorbeeld gemaakt als blikvanger boven het hoofdeinde van het bed. Maar in feite past deze krans op elke plek doordat de vergrijsde kleur mooi aansluit bij de kleuren van sobere en landelijke interieurs. Je kunt de krans ook liggend gebruiken als tafelkrans met een fors glazen windlicht als middelpunt.

Je wordt ontvangen met koffie en thee en krijgt ruimschoots te gelegenheid om de stijl van de nieuwe workshopruimte te bekijken. Hierna starten we met de workshop. Deze neemt circa een uur beslag. De krans is groot maar het materiaal is ook royaal waardoor de krans vlot vol komt.
Tijdens en na de workshop wordt je getrakteerd op lekkere hapjes. Na de workshop is er gelegenheid om de najaarsitems in de winkel te bekijken.
Kortom, een gezellige avond uit!

Deze workshop kost EUR 57,50 maar is ter ere van de feestelijke opening slechts EUR 47,50.
Schrijf je snel in want voor deze workshop geldt: VOL IS VOL

ps: Deze krans is voor een ieder goed te maken en vereist geen speciale handigheid of creativiteit!

De avond start om 19.30 uur. De winkel is vanaf 19 uur geopend.
Je kunt zowel met pin als contant betalen.

Adres: Boerenbuurt 9 Leersum

Inschrijven